“Напускам България. Заминавам в Италия с моя приятелка, каза за

...
 
“Напускам България. Заминавам в Италия с моя приятелка, каза за
Коментари Харесай

Човек на годината! Емили Тротинетката емигрира в Италия

 

“Напускам България. Заминавам в Италия с моя другарка ”, сподели за “България Днес ” Емили Тротинетката. Скандалното блонди посети София в края на предходната седмица, с цел да направи резервация на самолетни билети за Ботуша.

Русокоската от Плевен призна, че повода да каже “довиждане ” на родината е сериозен спор в “любовната триада ”, в която живя близо година. Още в столицата Емили стана част от “тройката ”, в която с изключение на нея влизат още някогашният културист и участник във “Фермата ”, 38-годишният Тихомир Рангелов, и 31-годишната възпитаничка на румънската гимназия в София Елизабет Зарева. Тримата деляха обща квартира в региона на столичния Южен парк, само че преди няколко месеца се преселиха във Варна в апартамент на бащата на ексатлета, който върти огромен фармацевтичен бизнес.

За изданието Тротинетката довери, че “любовната триада ” е на път да се разпадне. От над месец тя имала спор с Елизабет коя да бъде първа в сърцето на Тихомир. Две години бившето момче се радваше на обичта на някогашния културист, само че в лицето на Елизабет Емили получила сериозна конкуренция. Наскоро се стигнало до скандал сред двете изгори на Рангелов. Елизабет заплашила, че се изнася от жилището в морската столица, тъй като не можела да дели Рангелов. “Няма да пребивавам в тройка! ”, оповестила другата обичана на някогашния спортист. Предполага се, че той предпочел Елизабет, която е биологична жена и няма да й се постанова промяна на пола, както на Тротинетката, с цел да подписа брак с него. Първо за “България Днес ” Елизабет показа, че с Тихомир подвигат женитба през септември и към този момент е ясно, че тя няма да се откаже да води екскултуриста в гражданското. В удостоверение на избора на Рангелов са и последните фотоси от социалката на бъдещите младоженци, на които към този момент липсва размирното блонди.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР